Новини

Сбогом, Бонд!


yHuPyKd

Сам Мендес

Сам Мендес е взел решение да се прости с „бондиадата“ след работата по филма Spectre. В интервю за BBC Radio, режисьорът огласи намерението си да не се връща във франчайза, чието създаване нарече „по-скоро стил на живот, а не работа“.

Предложението да продължи работата по филмите за Бонд вероятно е дошло от продуцентите, но Мендес е намерил сили в себе си да го отхвърли. Създаването на Spectre се е оказало значително по-трудоемко, отколкото работата по Skyfall. Spectre е сниман на най-различни места по земното кълбо – в Мексико, Танжер, Рим, Лондон, в пустинята Схара и австрийските Алпи. По филма са работили повече от хиляда човека.

Мендес сподели, че основната песен за филма вече е написана, но отказа да каже кой е изпълнителя, успокоявайки, че скоро и това ще стане известно. Световната премиера на 24-я филм от култовата поредица ще се състои в Лондон на 26 октомври. В актьорския състав има много „новобранци“, дебютиращи в легендарната поредица – злодеят е Кристоф Уолц, Андрю Скот (Мориарти от Шерлок). Дейв Батиста, Моника Белучи и Леа Сейду.

kinomania.ru


Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *