Новини

Нуждае ли се True Detective от защита?


Програмният директор на HBO Майкъл Ломбардо е напълно доволен от втория сезон на True Detective, в който главните роли се изпълняват от Колин Фарел, Винс Вон и Рейчъл Макадамс. Това заявление Ломбардо направи по време на конференцията Television Critics Association, отговаряйки на многото журналистически въпроси. За това съобщава изданието Deadline.

Ломбардо каза следното:

Бях в отпуск и го прекъснах, за да дойда тук, защото чух, че много от вас се изказват негативно за True Detective… че не получавате от гледането на епизодите на втория сезон онова удоволствие, което сте очаквали да получите. Сигурен съм, че трябва да изгледате целия сезон. Убеден съм, че финалът ще е толкова силен, колкото и финалите на другите наши сериали.

Ломбардо подчерта, че нито с този сезон, нито с предния, заслужил много положителни отзиви, HBO са разчитали да привлекат повече зрители. За втория сезон количеството на гледанията се е повишило – дванадесет милиона в сравнение с единадесет милиона за първия.

Ник Пизолато е един от най-добрите сценаристи, работещи в телевизията днес. Ако той поиска да снеме трети сезон, Бога ми, ние също го искаме.

kinonews.ru