Новини

Колко ръба има утрешният ден


LONDON, ENGLAND - JUNE 10:  Tom Cruise attends the European premiere of "Rock Of Ages" at Odeon Leicester Square on June 10, 2012 in London, England.  (Photo by Stuart Wilson/Getty Images)

(Photo by Stuart Wilson/Getty Images)

Том Круз обяви, че работата по шестата част на поредицата Мисията невъзможна е започнала. Актьорът не изключва възможността да се завърне към ролята на Итън Хънт още през следващата година. Круз анонсира също така възможното продължение на фантастичния екшън Edge of Tomorrow.

Сега Круз е зает с активната реклама на своя нов филм – петата част на шпионската поредица Мисията невъзможна: Престъпна нация, която тръгва за разпространение на американския екран тази седмица. Представителите на Paramount засега запазват мълчание и не реагират на изявленията на Круз – обикновено филмите от тази поредица излизат с интервал от четири или пет години.

Идеята за продължението на Edge of Tomorrow е на самия Том Круз. Актьорът е разговарял с режисьора на филма Дъг Лаймън, който сега работи по Mena, и със сценариста Кристофър Макуори (по съвместителство и режисьор на Престъпна нация) и им е разказал своята идея за продължението. Круз даже е успял да се свърже с Емили Блънт и да я попита какво мисли за Edge of Tomorrow 2. Тя, изглежда, се е съгласила, но е помолила за една година отсрочка.

kinomania.ru