Новини

Един полет, една пораснала брада и едно възкресение…


game-of-thrones-season-5-finale

Шушуканията около завръщането на Кит Харингтън в шестия сезон на сериала на HBO Игра на тронове бавно, но сигурно се превръщат от сплетни и спекулации в убеждение, подкрепено с факти. Както съобщава фенския сайт Watchers on the Wall, актьорът е бил забелязан в самолет по линията Лондон – Белфаст. С този рейс в столицата на Северна Ирландия пристигна и колегата на Харингтън по сериал Том Влашиха. Една от фенките на сериала, членка на сайта, любезно е предоставила собственоръчно направени снимки на актьора, чийто персонаж, Джон Сноу, вероятно загина във финалния епизод на пети сезон.

Пристигането на Харингтън във Белфаст – главната снимачна площадка на Игра на тронове, може да означава всичко – от снимането отново на мъртвото тяло до погребението на героя му. Освен това, отчитайки първото четене на маса на новия сценарий, състояло се преди няколко дни, снимките на новия сезон, които трябва да започнат тази седмица, порасналите коси и брада на Харингтън – всичко говори, че визитата на актьора в Белфаст има пряко отношение към работата по шестия сезон.

Само да припомним, че Игра на тронове е с няколко номинации за наградите Еми 2015, в това число и в категорията „най-добър драматичен сериал“.

kinonews.ru


Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *