Новини

#BecomeNoOne – да помогнем на независимото българско кино!


12162342_10153249669753284_1399087671_o

Никой (No one)  е първият пълнометражен, игрален филм на младия режисьор Андрей Андонов. Той е изцяло независим проект, реализиран с частни и лични средства, без помощта на държавата. В момента е изцяло заснет и монтиран, работи се по пост продукцията – звука, музиката и цветовите корекции.

Никой е филмиран през август 2014 г. в Родопите. Историята е провокативна, психологическа драма за трансформацията на млада жена, поставена под множество изпитания в рамките на три дни.
В ролите се въплътяват известни имена от киното и театъра – Гергана Плетньова, Стоян Радев, Силвия Петкова, Кристиян Милатинов и Йорданка Ангелова.

За да бъде завършен филма изцяло, са нужни още средства. Ето защо започнахме кампания в ‘IndieGoGo’, където всеки може да подкрепи Никой с колкото има желание и възможност. Кампанията свършва на 30ти октомври и ви призоваваме да подкрепите независимото българско кино.

Къде може да прочетете повече за проекта?

Тук: https://www.facebook.com/NoONEthefilm?fref=ts

 

Къде може да подкрепите проекта?

Тук: https://www.indiegogo.com/projects/noone#/

Като се присъединяваме към призива на създателите на филма, се обръщаме към всички приятели – нека помогнем на независимото българско кино!

До момента са събрани 25% от необходимата сума за завършването на проекта.

Редакцията на ЗадКадър ще се постарае да ви информира своевременно за всички новини около проекта.