Новини

Търси се злодей!


benisio

Бенисио дел Торо

Приетият вече в киновселената на Marvel Бенисио дел Торо планира участие в още една „дисневска“ авантюта — Star Wars. Предложили са му да изиграе главния злодей в осмия епизод на култовата космическа сага.

Сюжетът на филма, чийто режисьор ще бъде Раян Джонсън (Looper), все още е тайна. Американски журналисти са съпоставили информацията за назначението на дел Торо с информацията за тримата злодеи от Епизод 7 на Дж. Дж. Абрамс (Адам Драйвър — Кайло Рен, Домнал Глийсън — генерал Хакс, Гвендолин Кристи — капитан Фазма) и са стигнали до заключението, че едва ли авторите са решили да превръщат злодейското трио в квартет , иначе на зрителите ще им се разбягат очите. Изводът е един — един от тройката злодеи или няма да доживее до края на филма, или ще се превърне в агент на Доброто.

Премиерата на втория филм от възродената сага е набелязана за 26 май 2017 г. Епизод 7 излиза в разпространение на 18 декември тази година.

В четните години, започвайки от 2016 г. Disney и Lucasfilm последователно ще пуснат 3 спиноф-а. Първият — Rogue One — за отряд въстаници, решили да откраднат плановете и чертежите на „Звездата на смъртта“ ще бъде режисиран от Гарет Едуардс. Главен герой на вторият ще бъде младият Хан Соло. За режисьори на проекта са поканени Фил Лорд и Крис Милър (The Lego Movie, Cloudy with a Chance of Meatballs, дилогията 21 Jump Street).

kinomania.ru


Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *